zondag 22 augustus 2010

Outdoor Helvoirt


Dit weekend was Outdoor Helvoirt en dat werd gehouden op een prachtig terrein. We hadden Terence Hill (van de Familie Pen) mee deze liep de 1*.

Zaterdag was voor ons de dressuur helaas was er wat spanning in tijdens de dressuurproef maar Henk Jan heeft het goed opgelost. De stand 58%, ongeveer 3 uur later moest hij springen met hem en dat is toch voor beide een favouriet onderdeel.... en dat bleek ook ze waren foutloos.

's Avonds was er een ontzettend leuk feest en iedereen was weer van de party.

De volgende dag moest er gecrosst worden er stond een ontzettend mooie cross, helaas had Henk Jan een miscommunicatie met Terence wat resulteerde in een langsloper op hindernis 22a, de buxus hindernis, ondanks deze fout liep het allemaal super en tot die hindernis liep hij terug op schema qua tijd. Hij heeft ook heerlijk gereden en gaat met volle moed naar Brede toe. Mijn complimenten voor de organisatie het was een ontzettend mooie en goed georganiseerde wedstrijd.

Helaas kwam er aan deze fantastische wedstrijd een vervelend eind, Jasper de Kruif kwam op de ene laatste hindernis ten val met zijn paard en het bleek dat hij zijn beide voorbenen had gebroken. Helaas moesten ze het paard laten inslapen.

Via deze weg willen wij Jasper en zijn familie heel veel sterkte wensen met dit verlies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten