zondag 27 februari 2011

Jumping Indoor Nijkerk


Afgelopen week stond in het teken van de JIN. Van woensdag t/m zaterdag werd er gesprongen met op vrijdagavond de B finale en op zaterdagavond de overige finales.
Henk Jan reed mee met Ultimo in de klasse B en later nog in de klasse L voor het eerst. Hij had helaas in elk parcours een balk, jammer geen finale.

Op vrijdagmorgen was de BB. Henk Jan had 2 paarden mee allebei liepen ze een super rondje. Melanie was ook mee en reed ook een rondje BB. Dit ging super en ja hoor ze was foutloos... helemaal blij.(misschien binnenkort wel een B rondje!)

Ik zelf reed met Pipo in de B en moest ook 2 parcoursen rijden. Het eerste parcours hadden we helaas een balk en het tweede parcours een stop op hindernis 2 maar verder ging het goed.

Petra en Hellen reden ook mee in de B en hadden zich allebei geplaatst voor de B finale op vrijdagavond. Spannend!. In de finale deden er 21 mee. Iedereen moest eerst een parcours rijden en diegene die foutloos waren mochten daarna de barrage rijden.
Petra en Hellen waren allebei foutloos op naar de barrage. Met zo'n 7 ruiters werd de barrage verreden. Helaas had Petra een balk... maar was super tevreden. En Hellen was foutloos en super snel en uiteindelijk kon niemand meer aan de tijd komen. En ja hoor Hellen heeft met Wonderfull Lady de B finale gewonnen. Gefeliciteerd!

1 opmerking:

  1. Leuk dat je het op de site hebt gezet over de JIN en bedankt voor je felicitatie. Ben nog steeds aan het nagenieten.

    Op naar de volgende wedstrijd.

    Groetjes Hellen

    BeantwoordenVerwijderen