zondag 24 april 2011

Bredenenk 2*
























In het weekend van 16 april zijn we naar Duitsland geweest. Henk Jan reed daar voor het eerst met Charlie een wedstrijd en wel in de 2*. Alle onderdelen waren op dezelfde dag. Zaterdagmorgen waren we al vroeg vertroken voor een reis van ongeveer 6,5 uur.


Op zaterdagmiddag heeft Henk Jan nog even met Charlie gereden in de ring. Dit voelde goed aan.


De volgende dag moest er om 10.00 uur gedressuurd worden. Spannend want hij wist helemaal niet wat hem te wachten stond. Maar het ging super.Henk Jan heeft heerlijk gereden met hem. Alleen de punten vielen een beetje tegen 57%.


40 minuten later moest hij springen. Bij het inspringen ging het goed. Alleen toen hij de ring in kwam werd hij een beetje heet. Dit had Henk Jan nog niet met hem mee gemaakt. Dus dat was even wennen. Resultaat 1 balk.

's Middags moest er gecrossd worden. Tijdens het opzadelen werd Charlie steeds heter en heter. Hij wist precies wat hij moest doen. Deze kant van hem hadden we nog niet mee gemaakt van hem. Hij heeft eerst even een paar rondjes met hem moeten galopperen zodat hij zijn energie een beetje kwijt kon en toen kon hij van start. Het was even wennen want ook hadden ze samen nog nooit een cross gereden. Dus het was even wennen wat ze aan elkaar hadden. Maar met resultaat een foutloze cross. Dus top. Ze hebben weer genoeg huiswerk mee gekregen om zich voor te bereiden op de volgende cross en deze is op 6 & 7 mei in Marbach een 3*.






















Neeltje bedankt voor de foto's en meiden bedankt voor het oppassen thuis.











Geen opmerkingen:

Een reactie posten